Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Relee de masura si monitorizare  > Relee monitorizare curent  > LINETRAXX® CMS460-D
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs LINETRAXX® CMS460-D
Sistemul CMS460 consta dintr-unul sau mai multe dispozitive CMS460-D de evaluare a curentului de sarcina, care sunt capabile sa detecteze si sa evalueze curentii de sarcina in sisteme cu impamantare si cu nulul izolat prin intermediul transformatoarelor de masura curent asociate. Tensiunea maxima a sistemului care urmeaza sa fie monitorizat depinde de tensiunea de izolatie nominala a transformatorului de masura curent utilizat in cazul sistemelor de bare sau pe cablurile sau conductoarele care sunt trecute prin transformator.
Transformatoarele de masura curent din seriile W... (inchis), WR... (dreptunghiulare), WS... (miez-despicat) si WF... (flexibile) sunt utilizate pentru curenti alternanti si pulsatorii. Orice combinatie a diferitelor serii de transformatoare de masura curent poate fi conectata la canalele de masurare. Fiecare dispozitiv CMS460-D utilizeaza 12 canale de masurare. Prin intermediul magistralei BMS (interfata RS-485 cu protocol BMS) pot fi conectate pana la 90 de dispozitive de evaluare, astfel ca pana la 1.080 de canale de masurare (sub-circuite) pot fi monitorizate.
Daca acest produs este folosit pentru protectia la incendii sau a instalatiilor, frecventa de raspuns poate fi setata corespunzator. Curentii masurati pot fi analizati pentru armonici.

Schema de conexiuni Relee de masura si monitorizare - Relee monitorizare curent - LINETRAXX® CMS460-D
Relee de masura si monitorizare - Relee monitorizare curent - LINETRAXX® CMS460-D