Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizare rezistenta de izolatie  > Circuite principale  > ISOMETER® isoPV cu AGH-PV
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs ISOMETER® isoPV cu AGH-PV Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® isoPV cu AGH-PV
Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® isoPV cu AGH-PV
 
Aplicatii fotovoltaice

Dispozitivele ISOMETER® din seria isoPV monitorizeaza rezistenta de izolatie in circuite principale cu nulul izolat (sisteme IT) 0...793V c.a., c.a./c.c., respectiv 0...1100V c.c.. Sistemele solare care contin invertoare si transformatoare de izolatie sunt adesea proiectate ca sisteme IT. Dispozitivele iso-PV, utilizand metoda de masurare AMPPlus, fiind capabile sa se adapteze la fluctuatiile lente de tensiune, indeplinesc astfel cerintele specifice ale sistemelor solare moderne. Din cauza distributiei spatiale largi sau metodelor de suprimare a interferentelor EMC apar adesea in aceste sisteme capacitari mari de scapari. Avand in vedere acest lucru, dispozitivul isoPV se adapteaza automat la conditiile sistemului, in scopul de a optimiza timpul de masurare. In special, pot fi intalnite aici cerintele privind intervalele de tensiune admisibile, impreuna cu un nivel scazut de izolatie.
Dispozitivul ISOMETER® isoPV se utilizeaza numai in combinatie cu AGH-PV. In cazul sistemelor de-energizate este nevoie de o sursa de alimentare externa.

Schema de conexiuni Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® isoPV cu AGH-PV
Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® isoPV cu AGH-PV