Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Panouri de operare si control pentru aplicatii medicale  > Indicatoare de alarma si test  > COMTRAXX® MK2430
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs COMTRAXX® MK2430  
Indicatorul de alarma si de test MK2430 este proiectat pentru indicatie vizuala si acustica a mesajelor de alarma de la sisteme Bender, cum ar fi EDS, RCMS si MEDICS. In sistemele de monitorizare MEDICS®, dispozitivul MK2430 indeplineste cerintele IEC 60364-7-710 si DIN VDE 0100-710:2002-11, în ceea ce priveste functiile de testare pentru monitorizarea sistemului cu nulul izolat (sisteme IT) si alarme de la module de comutare.
Echipamentul de monitorizare a sistemului IT poate fi testat cu ajutorul butonului de test programabil.
Display-ul de text LC face ca aceste informatii sa fie usor de inteles. Conexiunea dintre MK-uri modulele de comutare si monitorizare este implementata cu tehnologie de retea. In timpul functionarii normale, MK2430 indica gradul de pregatire pentru functionarea sistemului.
MK2430-11 dispune de 12 intrari digitale ce permit mesajelor de la sistemele de la terte parti sa fie inregistrate si afisate pe MK2430, de exemplu, de la gaze medicale sau sisteme UPS.

Schema de conexiuni Panouri de operare si control pentru aplicatii medicale - Indicatoare de alarma si test - COMTRAXX® MK2430
Panouri de operare si control pentru aplicatii medicale - Indicatoare de alarma si test - COMTRAXX® MK2430