Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Dispozitive de monitorizare - RCM (curenti de tip A)  > LINETRAXX® RCM470DD
 

 
Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Download  
Informatii produs LINETRAXX® RCM470DD Monitorizarea curentilor reziduali - Dispozitive de monitorizare - RCM (curenti de tip A) - RCM470LY / RCM475LY  
Dispozitivul RCM470DD de monitorizare discriminatorie directionala a curentului rezidual, monitorizeaza curentul rezidual (c.a., c.c. pulsatoriu) in sisteme c.a. sau 3(N)c.a. fara impamantare (sisteme IT).
Dispozitivul compara pozitia de faza a semnalului (IΔ) a transformatorului de masura curent cu semnalul punctului neutru. Punctul neutru este situat in RCM470DD.
Evaluarea curentului rezidual este efectuata intr-o maniera discriminatorie directionala, adica sunt raportate numai defectele izolatiei pe partea de sarcina. Acest lucru permite determinarea selectiva a locatiei de defect in sistemele IT extinse.
O conditie prealabila pentru utilizarea dispozitivului este aceea ca este prezenta o capacitate de scurgere suficient de mare in amonte de transformatorul de masura curent, astfel incat apare un curent rezidual mai mare decat valoarea de raspuns. In multe zone, o capacitate mare de scurgere este nedorita, ceea ce inseamna ca nivelul permisibil pentru capacitatea de scurgere a sistemului IT sau a zonei de aplicare trebuie luata in considerare atunci cand se utilizeaza dispozitivul de monitorizare discriminatorie directionala a curentului rezidual.
Deoarece tensiunea punctului neutru al sistemului IT monitorizat este necesara pentru procedura de masurare, tensiunea nominala trebuie sa fie luata în considerare la selectarea dispozitivelor.
Transformatoarele de masura curent externe de tipul W... sau WR... pot fi utilizate pentru seria RCM470DD.
Dispozitivul de cuplare CD470 se utilizeaza pentru extinderea domeniului nominal de tensiune pana la max. 1000 V c.a.(valoare absoluta).

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Dispozitive de monitorizare - RCM (curenti de tip A) - LINETRAXX® RCM470DD
Monitorizarea curentilor reziduali - Dispozitive de monitorizare - RCM (curenti de tip A) - LINETRAXX® RCM470DD