Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Sisteme de monitorizare - RCMS  > LINETRAXX® RCMS460/490 -L/-D
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Download  
Informatii produs LINETRAXX® RCMS460/490 -L/-D  
Sistemul RCMS consta dintr-unul sau mai multe dispozitive RCMS460-D/-L sau RCMS490-D/-L de monitorizare a curentilor reziduali, capabile sa detecteze si sa evalueze defectele, curentii reziduali si curentii de operare in sisteme cu impamantare, prin intermediul transformatoarelor de nasura curent aferente. Tensiunea maxima a sistemului care urmeaza sa fie monitorizat depinde de tensiunea de izolatie nominala a transformatorului de masura curent utilizat în cazul sistemelor de bare, respectiv depinde de cablurile sau conductorii care traverseaza transformatoarele.
Transformatoarele de masura curent din seria W...AB, sunt necesare pentru a masura curentit reziduali senzitivi c.a./c.c. (conform IEC/TR 60755: Tip B). Sase transformatoare de masura curent din seria W...AB, necesita o sursa de alimentare AN420 sau AN110. Transformatoarele de masura curent din seriile W(închis), WR(dreptunghiular), WS(miez-despicat) si WF...(flexibil) sunt utilizate pentru curenti alternativi si pulsatorii (conform IEC/TR 60755: tip A).
Orice combinatie a diferitelor serii de transformatoare de masura de curent poate fi conectata la canalele de masurare ale dispozitivului. Fiecare dispozitiv RCMS460-D/-L si RCMS490-D/-L are 12 canale de masurare. Pana la 90 de dispozitive de monitorizare curent rezidual pot fi conectate printr-o magistrala BMS (interfata RS-485 cu protocol BMS), astfel ca pana la 1.080 de canale de masurare (sub-circuite) pot fi monitorizate.
Daca acest produs este folosit pentru protectia personalului sau pentru protectia la incendiu, frecventa de raspuns poate fi setata corespunzator. Curentii masurati pot fi analizati pentru armonici.

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Sisteme de monitorizare - RCMS - LINETRAXX® RCMS460/490 -L/-D
Monitorizarea curentilor reziduali - Sisteme de monitorizare - RCMS - LINETRAXX® RCMS460/490 -L/-D