Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Relee de masura si monitorizare  > Relee monitorizare tensiune  > LINETRAXX® VMD423/VMD423H
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Download  
Informatii produs LINETRAXX® VMD423/VMD423H Relee de masura si monitorizare - Relee monitorizare tensiune - VMD423/VMD423H  
Conform DIN V VDE V 0126-1-1, tensiunea si frecventa trebuie sa fie monitorizate in reteaua publica de joasa tensiune, in timpul alimentarii electrice de la sistemele private de generare a energiei electrice > 30 kW (cum ar fi CET-uri, centrale electrice eoliene, centrale hidroelectrice si sisteme fotovoltaice).
Releul trifazat VMD423 de monitorizare a tensiunii si frecventei monitorizeaza tensiunea si frecventa la punctul de alimentare a retelei publice. La punctul de alimentare a retelei de medie tensiune, tensiunile de iesire si frecventele sunt masurate prin intermediul unor transformatoare de tensiune (100 V).
Un releu de alarma este activat in cel mult 80 ms atunci cand valorile limita sunt atinse (valori de raspuns în conformitate cu directiva VDEW "Sisteme private de generare a energiei electrice la reteaua de medie tensiune"). O supratensiune (> U2), masurata ca valoare medie pe o perioada de 10 minute, va determina comutarea releului de alarma.
Tensiunile sunt masurate ca valori r.m.s. In plus sunt monitorizate asimetria, eroarea de faza si secventa de faza. VMD423 este potrivit pentru sarcini de monitorizare multifunctionale ce pot fi adaptate la cerintele companiilor de furnizare a energiei electrice.
Valorile curente masurate sunt afisate in mod continuu pe display. Este stocata valoarea masurata ce este necesara pentru a declansa releul de alarma.
Avand in vedere timpii de raspuns reglabili, pot fi luate in considerare caracteristicile specifice instalatiilor, cum ar fi caracteristicile de pornire specifice dispozitivului, fluctuatiile de tensiune pe o perioada scurta de timp.
Seria VMD423 are circuit separat de alimentare, in timp ce versiunea VMD423H se alimenteaza din sistemul monitorizat.

Schema de conexiuni Relee de masura si monitorizare - Relee monitorizare tensiune - LINETRAXX® VMD423/VMD423H
Relee de masura si monitorizare - Relee monitorizare tensiune - LINETRAXX® VMD423/VMD423H