Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Accesorii  > Transformatoare de masura curent  > WR70x175S(P)…WR200x500S(P)
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs WR70x175S(P)…WR200x500S(P)  
Transformatoarele de masura curent de inalta sensibilitate, din seria WR...S de tip dreptunghiular, convertesc curentii c.a. in semnale de masurare evaluabile, in combinatie cu dispozitivele de monitorizare curenti reziduali RCM si RCMS si evaluatoare.
In plus, transformatoarele de masura curent pot fi utilizate in combinatie cu sistemele de localizare a defectelor de izolatie (EDS) pentru sistemele cu neutrul izolat (sisteme IT). Acestea sunt concepute pentru a masura curentul de localizare generat de un injector de curent de localizare PGH sau de un ISOMETER® IRDH. In combinatie cu dispozitivele de localizare a defectelor de izolatie din seria EDS, curentul de testare este convertit in semnale evaluabile.
Transformatoarele de masura curent din seria WR...SP prezinta o ecranare integrata. Aceasta ecranare este menita sa evite declansarea falsa a dispozitivelor conectate RCM... sau EDS... atunci cand in sistemul monitorizat apar sarcini mari de curent sau curenti de pornire. Transformatoarele de masura curent WR...SP sunt potrivite in special pentru sistemele de bare si sunt proiectate pentru curenti de sarcina >= 500 A.
Conectarea la dispozitivul respectiv se face printr-un cablu cu doua fire.

Schema de conexiuni
Accesorii - Transformatoare de masura curent - WR70x175S(P)…WR200x500S(P)
Accesorii - Transformatoare de masura curent - WR70x175S(P)…WR200x500S(P)