Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Accesorii  > Transformatoare de masura curent  > WS…/WS…-8000
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs WS…/WS…-8000 Accesorii - Transformatoare de masura curent - WS…/WS…-8000  
Transformatoarele de masura curent de tip miez-despicat din seria WS... si seria WS...-8000 pot fi deschise folosind butonul de interblocare ce inchide conductorii care urmeaza sa fie monitorizati. Aceasta permite instalarea usoara a acestora in instalatiile existente.
Transformatoarele de masura curent WS... und WS...-8000 sunt transformatoare de masura curent foarte sensibile, care, in combinatie cu dispozitivele de monitorizare curent rezidual din seria RCM si sistemele de monitorizare a curentului rezidual RCMS, transforma curentii c.a. in semnale de masura evaluabile.
In plus, transformatoarele de masura curent pot fi utilizate in combinatie cu dispozitivele de localizare a defectelor de izolatie (EDS) pentru sistemele cu neutrul izolat (sisteme IT). Acestea sunt concepute pentru a masura curentul de test generat de un injector de curent de localizare PGH sau de un ISOMETER® IRDH. In combinatie cu dispozitivele de localizare a defectelor de izolatie din seria EDS, curentul de testare este convertit in semnale evaluabile.
Conectarea la dispozitivele respective este realizata printr-un cablu cu doua fire.

Schema de conexiuni
Accesorii - Transformatoare de masura curent - WS…/WS…-8000
Accesorii - Transformatoare de masura curent - WS…/WS…-8000